Glitter zanoktice – ako niste vešti u lakiranju

Šljokice vladaju svuda u svetu lepote, a popularni trend se nastavlja i u 2018. Glitter zanoktice su privukle pažnju u proleće 2018. kada je u Rodarte show, poznata noktarica Tracylee koristila svetlo roze boju na noktima modela, a potom nanela srebrni sjaj na zanoktice. Ovakav dizajn je stvorio jednostavan, ali sveži i šik izgled na noktima za sve ljubitelje šljokica. Kada je ovaj trend postao hit na Instagramu, ljubitelji nesvakidašnjeg manikira su počeli da kreiraju ovaj dizajn kod kuće i došli do lepih i vrlo različitih rezultata.

POLKA DOT MANIKIR JE PROLEĆNI FAVORIT

Ovaj dizajn je savršen za one koji nisu vešti u lakiranju na obe ruke podjednako, jer daje jednostavno rešenje da se pokriju sve mrlje koje nastanu na zanokticama! Ipak, budite oprezni koristeći neke glitere, jer može biti teško ukloniti ih i zanoktice mogu postati izuzetno suve, pa šljokice u laku za nokte nijsu uvek najbolja opcija. Pokušajte da koristite sjajni ajlajner ili gliter u prahu, i ne zaboravite da koristite mnogo ulja za zanoktice nakon korišćenja šljokica na zanokticama. Pogledajte u nastavku neke od primera ovog neobičnog trenda i kreirajte svoje glitter zanoktice.

Glitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranjuGlitter zanoktice - ako niste vešti u lakiranju

Pratite novosti na Noktarica i Noktarica

Tekst: Popsugar

Fotografije: Instagram, equally wed

Постави коментар

Направите веб-место или блог на WordPress.com

Горе ↑